Zübeyde Hanım Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, temel demokratik değerlerle donanmış, araştıran, sorgulayan, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, etkili nitelikli, çağdaş, demokratik vatandaşlar yetiştirmektir.

Misyon: Misyonumuz, bilgi çağında bilginin önemini kavrayıp bunu kullanabilen kendine güvenen ne istediğini bilen kişilikli, kendisine ve başkalarına değer veren, okulu ve öğrenmeyi önemseyen, moral ve ahlaki değerlere sahip çıkan, yeteneklerinin farkında olan çevresi ile iletişim kurabilen mantıklı düşünen, estetiğe önem veren, ülke ekonomisinin ihtiyaç duyduğu bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 07.30-13:10 13:10-18:40
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce (Okulumuzda 5. Sınıflara yönelik, Yabancı Dil Ağırlıklı Hazırlık Sınıfı eğitimi verilmektedir.)
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda birçok farklı branşta sportif faaliyetler yürütülmektedir. Geçmiş yıllarda farklı branşlarda okulumuz öğrencileri kupa ve madalyalar kazanmıştır. Yerel ve ulusal olmak üzere toplamda 213 adet kupamız okul kupa müzemizde sergilenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: Beslenme Dostu Okul Projesi, Beyaz Bayrak Projesi, Okulum Temiz Projesi, Bir Kitap Bin Kitap Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzda, eTwinning Proje Çalışmaları yapılmaktadır.

WEB - https://zubeydehanimorta.meb.k12.tr

Adres - Arabayatağı mah. Çamlı sok. No 16 Yıldırım / BURSA

Yerleşim Yeri - Okulumuz, Yıldırım ilçe merkezinde bulunmaktadır.

Adres - Arabayatağı mah. Çamlı sok. No 16 Yıldırım / BURSA

Ulaşım Okulumuz, Arabayatağı metro İstasyonuna ve şehir içi dolmuş otobüs duraklarına 500 metre uzaklıkta merkezi bir konumdadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, Bursa il merkezine 8 km uzaklıktadır.